ANNONCE

27-årig mand boret ud af skorsten

11. august 2012 14:10 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
27-årig mand boret ud af skorsten
Billede mangler

En hundepatrulje i politiet står til en dusør efter den vellykkede eftersøgning efter en psykisk syg mand, der sad indespærret i en høj skorsten på Frederiksberg
– Det er et sublimt stykke arbejde, de har udført, siger vagtchef Mads Firlings i Københavns Politi om de kolleger, som lørdag formiddag fandt den 27-årige mand.
Det var mandens far, der cirka kvart i syv havde ringet til 112 med den usædvanlige opgave: Find min søn, der sidder i en skorsten. Men han kunne ikke sige hvor.
Heller ikke sønnen selv var i stand til via mobiltelefon at give flere oplysninger – bortset fra at bygningen var hvid, og at den lå i nærheden af Frederiksberg Rådhus.
Patruljer gennemsøgte derefter et større område for at finde skorstenen, og det lykkedes altså efter et par timer.
På Gammel Kongevej ligger en hvid bygning med en 15-20 meter høj skorsten. En hundefører gik op ad en metaltrappe, kom op på taget og kunne herfra høre den eftersøgte fra bunden af skorstenen.
– Manden er skizofren. Han fik sin medicin i går (fredag, red.), siger Mads Firlings. Ved middagstid lørdag kan politiet ikke angive det nøjagtige antal timer, manden tilbragte i bunden af skorsten.
Opholdet stod altså på i mange timer.
– Hvad der fik ham til at kravle ned i skorstenen, ved vi ikke noget om, tilføjer han.
Fra en stige firede brandfolk vand ned til den 27-årige, og derefter borede de hul i skorsten, hvor manden sad cirka halvanden meter over bunden.
Tilsyneladende fik han også et høreværn, så larmen fra brandvæsnets arbejde med at gennembryde muren blev mere udholdelig.
– Han var ved bevidsthed og er blevet kørt til undersøgelse på traumecentret, fortæller Mads Firlings.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu