ANNONCE

Helikopter opgiver eftersøgning

27. september 2020 06:18 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk og Newsbreak.dk

En redningshelikopter er i luften over Vejle Fjord, efter Sydøstjyllands Politi har modtaget flere anmeldelser om en nødraket.

Helikopter opgiver eftersøgning
Det undersøges nu, hvad der går for sig. Foto: Scanpix.

Opdatering: 

TV Syd skriver, at lørdagens aktion, hvor en helikopter blev sendt i luften over Vejle Fjord, blev afsluttet 21.45, da helikopteren ikke fandt nogen, der havde brug for hjælp.

Original artikel:

Citathistorie: TV Syd.

En redningshelikopter fra Flyvestation Skrydstrup leder lige nu efter nødstedte i Vejle Fjord.

Det sker, efter en nødraket er blevet sendt op, oplyser Forsvarskommandoen og Sydøstjyllands Politi.

– Vi er ved at undersøge, om der er nogen, der er i nød, eller om den er blevet skudt af for sjov, siger vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Torben Wind.

Politiet har fået to af hinanden uafhængige anmeldelser om nødraketten, og derefter er anmeldelsen blevet sendt videre til Forsvarskommandoen, der modtog anmeldelsen fra politiet klokken 20.27.

– Vi undersøger området, indtil vi har fundet ud af, om der er nogen, der er i nød, siger Søren Lindhardt, pressevagt ved Forsvarskommandoen.

Søren Lindhardt kan ikke oplyse, hvad straffen for at sende en nødraket op uden grund er. Men hvis det viser sig, at den eller de personer, der har sendt den op har gjort det uden grund, kan det ske, at vedkommende må betale for, at helikopteren har været i luften.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu