ANNONCE

28-årig blev stukket og tævet til døde

24. juni 2020 21:41 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk og Ritzau Info

To mænd på 23 og 25 år er fængslet, efter at en 28-årig mand fra Sjælland blev fundet død i Nordskoven.

28-årig blev stukket og tævet til døde
Arkivfoto.

To mænd, der sigtes for drab efter fundet af en 28-årig død mand i Nordskoven på Bornholm, er i et grundlovsforhør blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Det oplyser vagthavende hos Bornholms Politi.

De sigtede, der ifølge Ekstra Bladet er brødre, blev anholdt på to forskellige tidspunkter i løbet af tirsdag eftermiddag. Den formodet dræbte er fra Sjælland. Politiet omtalte ham tirsdag som “ikke herboende” og har altså ment “på øen”.

Manden blev ved sekstiden fundet livløs på en shelterplads i Nordskoven, bekræftede politiet over for Newsbreak.dk. Først ved 13-tiden blev mandens identitet delvis afsløret, da det kom frem, at der var tale om en 28-årig.

Det var tirsdag morgen, at en 28-årig mand fra Sjælland blev fundet død ved en bålplads i Nordskoven ved Haslevej i Rønne.

Ifølge sigtelsen blev offeret ramt af slag med rafter, flasker og knytnæver og af flere knivstik. Der blev desuden trykket knæ mod halsen på den unge mand, skriver Ekstra Bladet, der var til stede ved grundlovsforhøret.

Overfaldet er sket på et tidspunkt mellem 00.30 og klokken 06.11 tirsdag morgen.

Nægter drab

Inden dørene blev lukket for offentligheden, nægtede den yngste sig skyldig i drab. Han kunne dog erkende vold med døden til følge, skriver TV2 Bornholm, som også var til stede ved grundlovsforhøret.

Det har ikke været muligt at få oplyst, hvordan den ældste stiller sig til sigtelsen, eller om de to mænd kærede kendelsen om varetægtsfængsling til landsretten.

Shelterpladsen ligger i Nordskoven vest for rastepladserne på Haslevej ved Sandegård.

Anmeldelsen om den livløse person løb ind tirsdag klokken 06.11, og redningsmandskabet på stedet kunne efterfølgende konstatere, at manden var død.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu