ANNONCE

28-årig amok: Knaldede mand en på lampen

15. april 2020 22:38 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En 28-årig er mand blev bedt om at holde afstand. Det fik ham til at knalde en 25-årig én på låget.

Det er åbenbart ikke alle, der kan finde ud af at overholde reglerne om at holde afstand til andre. Det havde en 28-årig mand problemer med tirsdag, da han satte sig tæt ved en 25-årig mand.

Den 25-årig bad ham om at holde afstand. Det fik den 28-årige til at knalde ham én på låget. Det fremgår af døgnrapporten fra Østjyllands Politi.

Tæskede 25-årig

En 25-årig mand sad sammen med sin kammerat ved åen i Mølleparken i Aarhus, da den 28-årige mand kom hen og satte sig imellem kammeraterne. Her tog han om dem begge.

Det fik den 25-årige til at bede den 28-årige om at holde afstand. I stedet truede den 28-årige dem med tæsk.

Men den udmelding fik de to kammerater til at forlade stedet. Før de nåede det, slog den 28-årige den 25-årige i ansigtet for derefter at slå ham på kroppen. Desuden sagde den 28-årige også, at den 25-årige skulle være glad for, at han ikke var blevet skudt i brystet.

Den 25-årige fik nogle mindre skader ved øjet og kinden, men ikke nogle alvorlige skader.

Varetægtsfængslet for vold

Vidner til slagsmålet fik tilkaldt politiet, der kunne anholde den 28-årige tæt ved Mølleparken. Men den 28-årige havde ikke raset af. På vej ind på politistationen råbte han ‘Gestaposvin’ efter betjentene.

Onsdag formiddag blev den 28-årige fremstillet i grundlovsforhør, hvor han var sigtet for vold, trusler og for at fornærme politiet. Ligesom han også ved grundlovsforhøret var sigtet for at have nikket en 22-årig en skalle på en bybus i marts.

Den 28-årige blev varetægtsfængslet i fire uger, men han nægter sig skyldig og har kæret kendelsen, fremgår det af Østjyllands Politi på Twitter.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu