28-årig aalborgenser frygtes druknet i Limfjorden

17. april 2012 07:14 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
28-årig aalborgenser frygtes druknet i Limfjorden
Billede mangler

Lars Svendsen er ikke set siden fredag aften ved 23-tiden – natten til lørdag blev en mand set falde ud fra Limfjordsbroen.
 
Nordjyllands Politi frygter, at 28-årige Lars Svendsen er identisk med den mand vidner natten til lørdag så springe eller falde ud fra Limfjordsbroen i Aalborg. En stor redningsaktion med dykkere og helikoptere blev sat ind, men ingen blev fundet.
 
Umiddelbart efter var der ingen personer, der var blevet meldt savnet i Aalborg – men det er der nu.
 
Lars Svendsens ekskæreste har nemlig ikke kunnet få fat i faderen til sit barn i de seneste dage og derfor kæder politiet nu de to ting sammen.
”Jeg kan jo ikke lade være med at tænke, at det var samme aften, som vi fik anmeldelsen om en mand, der var faldet i Limfjorden”, siger vagtchef Per Vagn Nielsen fra Nordjyllands Politi til DR Nordjylland.
 
Den 28-årige Lars Svendsen bor på Blåkildevej i Aalborg Øst. Han beskrives som 175 centimeter høj med kort, sort hår og brune øjne. Han var fredag aften i en sort jakke af mærket Peak Performance.
 
Da han fredag aften ved 23-tiden forlod sine venner fortalte han at han skulle med den sidste bus til Nørresundby. Det er det sidste livstegn fra Lars Svendsen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu