ANNONCE

Mand ramt af skud

28. marts 2020 07:13 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet kan nu bekræfte, at der blev affyret skud.

I løbet af fredag aften og natten til lørdag har Københavns Politi fundet en samling afskudte patronhylstre, hvorfor vagtchef Henrik Stormer lørdag morgen kan melde ret tydeligt ud angående episoden fredag:

(Artiklen fortsætter under videoen)

– Vi kan bekræfte, at det er tale om en skudepisode, siger han til Newsbreak.dk ved sekstiden.

Politiet har haft repræsentanter på stedet – Gadelandet i Husum – siden anmeldelsen fredag aften. Her forlød det også, at der var blevet affyret skud, men det var på daværende tidspunkt ikke fastlagt.

En mand blev truffet på stedet fredag aften, og han var tydeligt såret, og nu kan Henrik Stormer bekræfte, at han er blevet ramt af skud. Dog er han udelukkende lettere tilskadekommen, lyder meldingen lørdag morgen.

Efterforskere og kriminalteknikere har været på det formodede gerningssted det meste af aftenen og faktisk helt til tidligt lørdag. Der er blevet indsamlet primært tekniske beviser til i hvert fald klokken fem, oplyses det.

Ingen er anholdt, siger Henrik Stormer, men fortæller dog, at politiet efterhånden har en ret god formodning om, hvad der er hændt på stedet. Selvfølgelig må man gerne henvende sig på telefonnummer 114, hvis man har oplysninger.

– Men vi er ikke på bar bund, siger han.

Fredagens skudepisode i Husum er den fjerde skudepisode i og omkring København på godt en uge.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu