ANNONCE

Forsvaret kulegraver villahave

28. april 2021 08:59 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

De gik i gang onsdag morgen

Se flere fotos i billedgalleriet over denne artikel

Nordjyllands Politi har onsdag formiddag afspærret en adresse i Hasseris i Aalborg, hvor politiet og Forsvaret i samarbejde gennemfører en efterforskning.

Nordjyske.dk skriver, at politiet allerede var i området mandag, og at politiet så vendte tilbage onsdag. De er ved at grave haven op.

Leder efter våben

Politiet skriver i en pressemeddelelse, at man har mistanke til, at der på adressen ligger nedgravede effekter med tilknytning til en efterforskningssag. Ifølge politiet leder man efter gamle våben.

Borgere i området må forvente, at arbejdet vil foregå resten af onsdag og hele torsdag.

– Vi kan ikke på nuværende tidspunkt give detaljer om den konkrete sag, da vi har en igangværende efterforskning, som vi skal tage hensyn til og beskytte, siger politikommissær Lene Madsen i pressemeddelelsen.

Politiet gør det klart, at de mennesker, der bor på den adresse, politiet er rykket ud til, intet har at gøre med den sag, politiet efterforsker.

Borgere i området skal ifølge politiet ikke være bekymrede for, hvad det helt præcist er, politiet prøver at finde på adressen, og politiet oplyser ikke andet, end at man leder efter våben.

– Det spor skal vi selvfølgelig have undersøgt til bunds, siger Lene Madsen i pressemeddelelsen.

Se flere fotos i billedgalleriet over denne artikel

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu