ANNONCE

To jægere fundet døde i en campingvogn

28. september 2020 08:31 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Politiet undersøger sagen.

To jægere fundet døde i en campingvogn
Politiet prøver nu at finde ud af, hvad der er sket. Foto: Geir Olsen/NTB/Ritzau Scanpix.

To jægere er fundet døde i en campingvogn ved søen Muvatnet i området nord for byen Venabygd i Norge. Det skriver flere norske medier, herunder NRK og VG.

De to personer blev meldt savnet sent søndag eftermiddag, og kort før klokken 23.00 blev de fundet døde, skriver NRK.

Norsk Politi har på Twitter skrevet, at man ledte efter de to jægere i området, men politiet meddeler ikke noget om, hvorfor de to jægere blev efterlyst.

Stedet undersøgt

Efter fundet rykkede kriminalteknikere ud til stedet, og de indledende undersøgelser peger ikke på, at der er sket noget kriminelt i forbindelse med de to dødsfald.

Politiet oplyser, at de to døde skal obduceres. Håbet er, at obduktionen i kombination med undersøgelser fra stedet kan fortælle, hvorfor de to personer døde.

– Kriminalteknikerne har arbejdet hele natten og samlet spor ind, som skal undersøges, siger Sidsel Svarstad fra politiet til NRK.

Teorier

NRK skriver, at man før har fundet folk døde i campingvogne som følge af gaslækager, og det er én af de teorier, politiet arbejder med, ifølge NRK.

– Det kan se ud som om, at det er en tragisk ulykke, uden at vi kan sige noget om årsagen til, at de er døde, siger Sidsel Svarstad til NRK.

Sidsel Svarstad fortæller VG, at de to jægere er norske statsborgere, men at de ikke er fra lokalområdet.

Jægernes pårørende er underrettet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu