29-årig blev skudt ned af tre mænd: Politiet ransager adresse

12. december 2018 13:49 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Midt- og Vestsjællands Politi er onsdag eftermiddag i gang med at ransage en adresse, som de mener kan have tilknytning til drabet på den 29-årige Nick Jørgensen fra Korsør.

I juli 2018 blev den 29-årige Nick Jørgensen skudt og dræbt i landsbyen Mullerup på Vestsjælland. Drabet skyldtes efter alt at dømme et opgør i et kriminelt miljø, kunne politiet dengang oplyse.

Efter drabet efterlyste Midt- og Vestsjællands Politi vidner, der havde set en sølvgrå Peugeot 206 forlade gerningsstedet i høj fart. I bilen sad tre mænd, som politiet stadig ønsker at høre mere om fra vidner.

Onsdag eftermiddag ransager politiet en adresse i Slagelse, hvor de mener, de kan finde spor, der kan hjælpe med at opklare drabet. De skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet ønsker ikke at oplyse nærmere om adressen, hvor ransagningen foregår, og relationen til den dræbte og drabssagen, idet ingen personer hverken forventes anholdt eller sigtet i forbindelse med dagens ransagningsaktion, skriver Midt- og Vestsjællands Politi videre.

Derfor efterlyser de stadig vidner, der ved noget om enten de tre mænd i bilen, eller selve bilen, som politiet endnu ikke har fået identificeret.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu