ANNONCE

29,9 milliarder: Her er Dyne-Larsens imperium

19. august 2019 15:26 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Det var ikke kun JYSK, som Lars Larsen ejede. Han havde flere firmaer i sit imperium.

Godt nok er Lars Larsen kendt for sine gode tilbud på dyner, puder og andet til at friske soveværelset op med. Men butikskæden JYSK er ikke det eneste firma, han har ejet.

Faktisk omsætter alle hans virksomheder for 29,9 milliarder om året. Og virksomheder rækker fra JYSK og andre boligbutikker til et firma, der producerer golfvogne.

I galleriet ovenfor kan du læse om alle de virksomheder, som Lars Larsen ejede.

Sov stille ind

Den danske tilbudskonge Lars Larsen sov stille ind mandag morgen i sit hjem ved Silkeborg med sin nærmeste familie ved sin side.

“Vi har i dag mistet vores far, mand og bedstefar, og Danmark har mistet en enestående købmand. Han vil blive savnet af os alle, og når vi har sørget over vores store tab, vil vi fortsat gøre vores bedste for at videreføre hans imponerende livsværk,” havde Lars Larsens søn, Jacob Brunsborg, der overtog bestyrelsesformandsposten i Lars Larsen Group, udtalt i en pressemeddelelse fra JYSK.

En købmand

Lars Larsen var en dygtig købmand. Og det imperium, som han har bygget op, fortsætter også på trods af Lars Larsens død.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Han startede sin første JYSK-butik, dengang hed den Jysk Sengetøjslager, på Silkeborgvej i Aarhus i 1979. Siden da har butikskæden vokset sig stor. Nu findes butikken i 52 forskellige lande.

Men han har også udvidet sit imperium til ikke kun at rumme den butikskæde, men også kæden IDEmøbler, Bolia og Ilva.

Derudover gik Lars Larsen også ind i golfverdenen. Han ejede blandt andet Himmerland Golf & Spa og Backtee, der laver golftøj.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu