3-årig dreng fundet i cementblok: Nu er der rystende nyt

7. december 2017 06:10 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet har nu præsenteret et gennembrud i den makabre sag.

3-årig dreng fundet i cementblok: Nu er der rystende nyt
Den 3-årige Evan Brewer blev fundet død inde i en cementblok. Genrefoto: Scanpix

Politiet i Wichita – i delstaten Kansas – har for ganske nyligt afsløret rystende nyt i en sag, der i forvejen bliver set på med gru i guds eget land, Amerika. Det skriver CBS News på sin hjemmeside. Moderen og dennes kæreste er nu officielt blevet sigtet for at have slået tre-årige Evan Brewer ihjel. De to blev noteret som mistænkte mandag morgen lokal tid.

For at forstå, hvorfor sagen nyder så megen bevågenhed, skal vi tilbage til september. Da blev den kun tre-årige dreng nemlig fundet død. Især omstændighederne har vakt gru og væmmelse. Evans lig blev fundet støbt ind i en betonklods.

Drengen havde ingen i øvrigt set siden juli, og hans forrådnede lig blev kun opdaget, fordi hans mor og hendes kæreste var blevet smidt ud af deres hjem. Udlejeren var i gang med en omfattende oprydning og rengøring, da han opdagede en besynderlig betonklods med en særpræget lugt. Han ringede til politiet, og der fra rullede sagen.

Allerede i fængsel

Særpræget i sagen er desuden, at både mor og hendes kæreste sad i fængsel, da de mandag blev sigtet for børnemishandling og drabet på Evan. Her sad de to fængslet i forbindelse med en andre sager.

Drengens far har flere gange siden 2016 sendt klager af sted til lokale myndigheder i henseende til sønnens velbefindende. Han mente ikke, at moderen var i stand til at tage sig ordenligt af ham – til trods for at hun havde forældremyndigheden, og at Evan boede hos hende og hendes kæreste.

Evan Brewer er barnebarn til guvernør-kandidaten Carl Brewer, der i 2007 blev valgt til Wichitas første afro-amerikanske borgmester. Hans søn Carlo er far til Evan.

– Jeg er taknemmelig for alle de mænd og kvinder, der har arbejdet med at efterforske Evans død og også for de, der vil prøve sagen i retten. Vi håber, at retssagen yder retfærdighed for Evan og hjælp til helingsprocessen i vor familie, skrev han i en udtalelse på Twitter.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu