ANNONCE

3-årige Asbjørns drøm brast – så fik mor god ide

11. april 2020 21:10 | Af: Newsbreak.dk og Ritzau Info

Som 3-årig kan det være svært at forstå den anderledes dagligdag som følge af coronavirus. Heldigvis er der nogle hverdagshelte, der hjælper til.

Enhver ved, at det ikke kun er babyer og småbørn, men også alle dyrebørn, de bruger sut. Eller… Det ved i hvert fald den snart 4-årige Asbjørn Viborg Larsen fra Skødstrup.

Han er ved at være så stor, at han ikke skal bruge sine sutter mere, og derfor har han længe haft en drøm om at give sutterne videre til alle de dyrebørn, der har mere brug for dem end ham. Sådan da. Det skriver TV2 ØSTJYLLAND.

– Han har været med i Ree Park, siden han var helt lille, og så har han altid snakket om, at når han skulle af med sutterne, så skulle de derud på suttetræet, så alle dyrebørnene kunne få dem, siger Asbjørns mor Ann Sofie Helgaard Larsen til TV2 ØSTJYLLAND.

Prøvede at lokke

Men den drøm har nedlukningen af Danmark som følge af coronavirus sat en stopper for. Ree Park Safari er som mange andre kulturinsitutioner lukket på ubestemt tid.

– Så prøvede vi at lokke ham til at hænge sutterne i et andet suttetræ, men det virkede slet ikke, siger Asbjørns mor til TV2 ØSTJYLLAND.

Derfor måtte hun tænke kreativt. De pakkede sutterne i en pose, kørte ud til dyreparken og hængte posen og et lille brev på den lukkede port med et lille håb om, at Ree Park Safari ville hjælpe dem med at hængerne sutterne på træet.

– Hvis I har mulighed for at hænge mine sutter op på jeres suttetræ, ville jeg blive utroligt glad og taknemlig. Min mor har pakket posen, så hvis I binder den brune snor på en gren og derefter løsner den lilla snor, ryger posen af, uden I kommer i kontakt med sutterne, står der blandt andet i Asbjørns brev (som mor Ann Sofie Helgaard Larsen har haft en finger med i spillet om at skrive).

Familien ville ikke presse medarbejderne i dyreparken til at hænge sutterne op, hvis de ikke havde lyst, så de havde hverken efterladt telefonnummer eller adresse. Men det skulle vise sig, at Asbjørns drøm alligevel blev til virkelighed.

Der er stadig liv uden for murene

– Tusind tak til Asbjørn for at minde os om, at der stadig er liv uden for murene, og at nogen tænker på os.

Sådan lyder det i et Facebook-opslag fra Ree Park Safari, der har fundet Asbjørns sutter.

– Vi har sørget for at hænge dine sutter på træet, Asbjørn, så når du kommer næste gang, må du op og se, om du kan finde dem. Vi skal nok passe godt på dem.

Ud over flere end 700 synes godt om-tilkendegivelser på Facebook, så har det også bragt stor lykke hos Asbjørn og familien.

– Vi er dybt taknemmelige, og Asbjørn synes bare, det er mega sejt at se sine sutter på træet, og at der er så mange, der har set hans sutter på Facebook, siger Ann Sofie Helgaard Larsen og fortsætter:

– Bare det, at de giver sig tid til at gøre sådan noget for et helt almindeligt lille barn, det er så fantastisk. Så nu går vi og snakker om, hvornår vi kan se sutterne på træet, for det glæder han sig til.

Kilde: TV2 ØSTJYLLAND.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu