30-årig i kritisk tilstand efter brutalt overfald: Nu er der nyt i sagen

17. oktober 2017 12:11 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

En 30-årig mand blev tidligt lørdag morgen overfaldet på Strøget i København ved Gammel Torv/Nytorv. Nu har to mænd henvendt sig i sagen og politiet har rejst sigtelse.

30-årig i kritisk tilstand efter brutalt overfald: Nu er der nyt i sagen
Det var her på Strøget ved Gl. Torv/Nytorv i København den 30-årige tidligt lørdag morgen blev livsfarligt kvæstet i et overfald. Foto: Google Maps.

En efterlysning af to mænd har givet pote efter en 30-årig mand tidligt lørdag morgen omkring klokken 04.30 blev udsat for et særdeles voldeligt overfald på Strøget i København ved Gammel Torv/Nytorv.

Den 30-årige blev alvorligt kvæstet ved overfaldet og var mandag fortsat i kritisk tilstand. Men nu er der nyt i sagen.

– I går aftes (mandag aften/ red.) henvendte to mænd sig til politiet. De har været involveret i episoden på Gl. Torv. Vi har talt med dem og der er rejst sigtelse i sagen, siger efterforskningsleder Rasmus Nielsen, Station City i København, til Newsbreak.dk.

Hvad sigtelsen konkret indebærer – og hvem den er rejst imod – ønsker Rasmus Nielsen på nuværende tidspunkt ikke at kommentere på.

– Men jeg kan sige så meget, at de to mænd henvendte sig på baggrund af den efterlysning og de signalementer, som har været rundkastet i pressen. Og som udgangspunkt er det positivt, at de har henvendt sig til politiet, siger Rasmus Nielsen.

Holder kortete tæt til kroppen

Rasmus Nielsen opfordrer dog fortsat vidner, der har overværet overfaldet, til at henvende sig til politiet. Men der ud over holder efterforskningslederen kortene tæt til kroppen.

Der er derfor ingen nye oplysninger om, hvordan den 30-åriges tilstand er ligesom den form for vold, han har været udsat for, heller ikke endnu er blevet meldt ud til offentligheden.

– Jeg kan af efterforskningsmæssige årsager ikke sige yderligere, siger Rasmus Nielsen til Newsbreak.dk.

Har du oplysninger i sagen, kan Københavns Politi kontaktes på telefonnummer 33 14 14 18.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu