30 SFere vil ud af regeringen

8. marts 2013 15:11 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
30 SFere vil ud af regeringen
Billede mangler

Underskriftsindsamling foretaget af to SF-medlemmer er nu slut. 30 vil have partiet ud af regeringen.

 

Det var utilfreds med reformer og en politik opfattet som højreorienteret, der fik de to SFere Leif Skrydstrup Jensen og Tenna Vebert Birk til at samle underskrifter ind fra SF-medlemmer, der på samme måde var træt af at være i regering.

Det endte med 30 underskrifter for de to initiativtagere, der nu hver især vil gøre deres stilling op.

Tenna Vebert Birk vil selv forlade partiet, hvis ikke SF trækker sig ud af regeringen eller stemmer nej til regeringens reformer af kontanthjælp og SU samt vækstplanen.

»Jeg har sagt, at nu kæmper jeg lige det her halve år med, og når valgkampen til kommunalvalget begynder, så skal jeg se, om der er sket noget i SF. Hvis der ikke er det, så trækker jeg mig som kandidat og melder mig ud af partiet, fordi jeg ikke kan forsvare det, de laver lige nu,« siger hun.?BNB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu