ANNONCE

300 kvm tag ved at ramme lastbilchauffør

3. januar 2012 22:33 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
300 kvm tag ved at ramme lastbilchauffør
Billede mangler

En af stormen første store skader er en realitet. Sent i eftermiddag rev 300 kvm tag sig løs fra en fiskefabrik i Skagen, men det kunne været gået meget værre.
Det fortæller fabrikschef for Læsø Fiskeindustri, Hans-Jørgen Grumstrup, til Newspaq.
“Netop som chaufføren åbner døren får han sig et chok, da der kommer 300 kvm tag ned oven i hovedet på ham, så han løb jo for livet,” siger han og fortsætter
“En af vores truckchauffører kom løbende ud og råbte og skreg efter chaufføren, for vi troede, at han lå under taget. Men han var heldigvis kommet væk,” siger Hans Jørgen Grumstrup.
Lastbilen slap også for større skader, og var i stand til at køre fra stedet igen.
Netop nu er der ekstra brandmænd på vej for at sikre de sidste 300 kvm tag, der er tilbage. Og da stormen ændrer retning, så er det nødvendigt at få gjort i en fart, forklarer Hans-Jørgen Grumstrup.
“Der er et ekstra sjak på vej fra Aalborg, for at sikre taget. Hvis ikke det bliver gjort, så flyver det ud over havet.”
Tidligere på aftenen var Hans-Jørgen Grumstrup bekymret for, om det nedfaldne tag havde ødelagt en masse ammoniakrør, der kunne have forvoldt yderligere skade på de frosne fisk, men det er ikke tilfældet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu