ANNONCE

32 år bag tremmer: Mor dræbte sine døtre

6. august 2019 12:22 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Louise Porton slog sine to døtre Lexi og Scarlett med 18 dages mellemrum. Nu er hun blevet idømt 32 år bag tremmer.

32 år bag tremmer: Mor dræbte sine døtre
En 23-årige mor har dræbt sin tre-årige datter og sin 17-måneder gamle datter. Hun kan nu se frem til minimum 32 år bag tremmer. Foto: Colourbox

Den 23-årige brite Louise Porton kan se frem til minimum 32 år i fængsel. Det var resultatet af en fem uger lang retssag i Birmingham.

Hun er erklæret skyldig i at have dræbt sine to døtre Lexi Draper på tre år og Scarlett Vaughan på 17 måneder.

Retten beskrev hende som ond og beregnende. Det skriver Evening Standard.

Taget livet af dem

– På en eller anden måde klemte du livet ud af hver af dine egne døtre, og ringede kun efter hjælp, da du var sikker på, at de var døde, sagde dommer Justice Yip i retten.

Da Louise Porton havde slået sin yngste, Scarlett, ihjel ventede hun med at ringe efter en ambulance. Hun er blevet fanget på overvågning ved en tankstation, hvor hun fylder sin bil op formentlig med sit døde eller døende barn på bagsædet.

Der gik 18 dage imellem at Louise Porton slog sine to døtre ihjel.

Syg en uge før

Kun en uge før at Lexi blev dræbt, var hun på hospitalet, fordi hun var syg. Louise Porton kvalte hende den 15. januar 2018.

Der blev fundet symptomer på bevidst luftvejshindring på begge børn, og læger konkluderede, at det umuligt kunne være sket naturligt, da der ikke var noget i vejen med børnene.

Desuden havde Scarlett blødninger omkring sin nakke, der kunne tyde på, at hun har været udsat for kraftig kompression i det område forud for sin død.

To forsøg

I forbindelse med drabet på Lexi havde Louise Porton forinden søgt på, hvorfor ens tre-årige er stoppet med at trække vejret, samt hvor lang tid, man kan genoplives efter man er druknet.

Artiklen fortsætter efter videoen

Retten mener, at den 23-årige mor har forsøgt at dræbe Lexi hele to gange, og hun lykkedes med det i anden omgang.

Vild med mænd

Ifølge retten var motivet for drabene, at Louise Porton mente, at hendes døtre stod i vejen for hendes sexliv.

Da Lexi var indlagt, er der fundet topløse billeder, som er sendt til mænd, hun er kommet i kontakt med på en datingapp. Samtidig er der også fundet beskeder, hvor hun lover at udføre seksuelle ydelser for penge.

Hun beskrev sig selv som model, når mænd kontaktede hende på appen. Og få dage efter Lexis død, blev det bevist, at hun var aktiv på datingappen med over 41 anmodninger.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu