ANNONCE

32-årig kørt ned af tog for øjnene af bekendte

27. november 2019 10:09 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En 32-årig kvinde blev søndag dræbt, da et gennemkørende tog ramte hende. Uvist, hvorfor hun befandt sig på skinnerne.

32-årig kørt ned af tog for øjnene af bekendte
En kvinde blev dræbt af et gennemkørende tog på stationen i Tølløse. Foto: Presse-fotos.dk

Det var en 32-årig kvinde fra Regstrup, der søndag blev dræbt, da et gennemkørende tog ramte hende på skinnerne ved Tølløse Station. Politiet har stadig ikke afklaret, hvorfor kvinden befandt sig på skinnerne.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser dog onsdag til Newsbreak.dk, at der ingen indikationer har været på, at det var kvindens intention at begå selvmord. Alt tyder på en tragisk ulykke.

Kvinden opholdt sig sammen med nogle bekendte på stationen, da hun altså af uafklarede årsager pludselig befandt sig på skinnerne. Hun forsøgte efterfølgende at klatre tilbage på perronen, men nåede det ifølge politiet ikke, før et gennemkørende tog ramte hende klokken 11.38 søndag formiddag.

De tilstedeværende vidner, der naturligt var noget rystede over hændelsen, blev på stedet afhørt, men det lykkedes ikke at få afklaret kvindens hensigt med at færdes på skinnerne. De bekendte skal derfor muligvis genafhøres.

Onsdag skal der holdes et ligsyn, hvor politiet også deltager. Her skal det forsøges at klarlægge, om kvinden for eksempel har været påvirket, og om det har haft indflydelse på hendes handlinger.

Togdriften på strækningen mellem Roskilde og Holbæk var indstillet, mens politi og redningsfolk arbejdede på stedet indtil klokken 12.40.

De pårørende til den 32-årige kvinde er underrettet om dødsfaldet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu