ANNONCE

34-årig sigtet for beføling af skoleelever

3. juli 2019 13:24 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En 34-årig mand er sigtet for blufærdighedskrænkelse mod flere elever på Læsø Skole.

En 34-årig mand er blevet sigtet for blufærdighedskrænkelse mod flere elever på Læsø Skole. Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Manden har tidligere været ansat på Læsø Skole, men er siden anmeldelsen den 26. marts 2019 blevet hjemsendt.

Befølte elever

Den første anmeldelse i sagen var Nordjyllands Politi i hænde den 26. marts 2019. Den 28. juni har Læsø Kommune anmeldt yderligere hændelser, hvor elever på skolen er blevet blufærdighedskrænket.

I alle anmeldte sager er der tale om elever, der har været udsat for beføling udenpå og indenfor tøjet af pigerne.

Den 34-årige mand, der var ansat på skolen, blev hjemsendt allerede ved første anmeldelse, og han har efterfølgende ikke været på arbejde.

Sagen efterforskes

Nordjyllands Politi undersøger nu sagen nærmere.

– Vi har indledt et større efterforskningsarbejde af forholdene, men af hensyn til vores efterforskning, så kan vi ikke udtale os i detaljer om sagen, siger Henrik Staal i pressemeddelsen, der dog tilføjer, at politiet nu blandt andet skal foretage videoafhøring af de forurettede skoleelever.

Informationsmøde

Ifølge TV2 Nord har Læsø Kommune tirsdag inviteret forældre til elever på Læsø Skole til et informationsmøde på baggrund af anmeldelserne. Mere end 100 forældre mødte op til mødet, hvis formål var at informere forældrene.

– Med det kendskab som vi har, så var det vores vurdering, at det gjaldt om at få den information, som der er givet fra politi, psykolog og familieafdeling bredt ud til rigtig mange, siger Lotte Keller, Socialchef i Læsø Kommune til TV2 Nord.

Desuden blev Socialchefen spurgt ind til antallet af sager, men det ønskede hun ikke at svare på.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu