34-årig sigtet: Truede med at skyde vildt omkring i børnehave

19. maj 2017 14:50 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En 34-årig mand fremstilles i grundlovsforhør.

34-årig sigtet: Truede med at skyde vildt omkring i børnehave
Børnehaven Pinsen i Viborg havde torsdag besøg af en del betjente. Foto: Google Streetview

Torsdag ventede politiet på en 34-årig mand hos børnehaven Prinsen i Viborg, men manden dukkede aldrig op. Han havde ellers fremsagt alvorligt trusler om at ville skyde omkring sig i børnehaven, der som kommunens eneste har aftenåbent.

I en pressemeddelelse fra Midt- og Vestjyllands Politi fremgår det, at den 34-årige har oplyst, at han er utilfreds med en afgørelse, som Viborg Kommune har truffet, hvilket har udløst truslerne, der desuden gik over flere såkaldte myndighedspersoner.

Politiet havde i løbet af torsdag opsnappet, at manden havde truet så vildt og voldsomt.

Midt- og Vestjyllands Politi sendte omgående patruljer til flere adresser i området omkring Prinsen, der ligger på Regimentsvej 7, med henblik på observation. Den 34-årige mødte ikke op ved børnehaven, men blev klokken 17.53 anholdt på byens bibliotek.

Fredag er han så fremstillet i grundlovsforhør, der begyndte klokken 13.30.

Manden er blandt andet sigtet for at true med at ville skyde omkring sig i børnehaven samt at have fremsat trusler mod flere myndighedspersoner.

Politiet er i tæt kontakt med Børnehaven Prinsen og Viborg Kommune for løbende at orientere dem om sagens udvikling. Forældrene til børnehavebørnene er fredag blevet orienteret via børnehavens interne net, skriver politiet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu