35-årig mand dræbt af knivstik: Politiet efterlyser disse to mænd

13. september 2018 07:19 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

I sagen om knivdrabet på en 35-årig mand ved McDonalds i Haverslev onsdag aften efterlyser Nordjyllands Politi nu to mænd med navn og billede.

En 35-årig mand er onsdag aften blevet dræbt af knivstik efter en episode ved McDonalds i Haverslev, oplyser Nordjyllands Politi.

Politiet leder fortsat intensivt efter de formodede gerningsmænd – derfor vil man kunne se forøget politi-patruljering i hele landsdelen. Da efterforskningen stadig pågår på fuldt tryk, kan politiet ikke på nuværende tidspunkt udtale sig om muligt motiv, ligesom de helt præcise omstændigheder før, under og efter knivdrabet endnu ikke er fuldt belyst, skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

– Vores indledende efterforskning gav os hurtigt efterretninger om, hvem de formodede gerningsmænd er – så vi har fornuftige spor at gå efter. Det er et spørgsmål om tid, før vi finder dem, så de kan lige så godt melde sig selv, siger politikommissær Carsten Straszek i pressemeddelelsen.

Og allerede nu kan politiet offentliggøre, hvilke to mænd, de mistænker for drabet på den 35-årige. Billeder af de to kan findes ovenover artiklen.

Der er tale om en efterlysning af den 28-årige Kion Hjaltalin Bertelsen og den 24-årige Mohammed Omar Royeq.

En mand allerede anholdt

Der efterforskes stadig omkring gerningsstedet, og derfor er politiet følgelig tilstede i området ved Haverslev. Politiet har hele aftenen og natten været i gang med at indsamle og sikre spor, afhøre personer antruffet på stedet samt ved at foretage en række tekniske undersøgelser.

På en adresse i Aalborg anholdt politiet omkring klokken 3 natten til torsdag en 20-årig mand, der er blevet sigtet i sagen. I skrivende stund kan politiet ikke udtale sig yderligere om denne anholdte og forbindelsen til sagen.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu