ANNONCE

35-årig pakistaner efterlyst for Gladsaxe-drab

15. november 2011 09:14 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
35-årig pakistaner efterlyst for Gladsaxe-drab
Billede mangler

Chaudhry Shahid Reza efterlyses til drab i Høje Gladsaxe natten til torsdag den 10. november, hvor en 45-årig mand blev dræbt – formentlig med slag i baghovedet med en ratlås.
Københavns Vestegns Politi efterlyser den 35-årige pakistaner Chaudhry Shahid Reza. Han mistænkes for at stå bag drabet på en 45-årig mand i Høje Gladsaxe.
Den 45-årige blev Torsdag den 10. november klokken 00.15 fundet i en blodpøl tæt på sin bopæl i Høje Gladsaxe. Han blev dræbt med adskillige slag i hovedet – formentlig med en ratlås.
Efter drabet flygtede to personer fra stedet i en sølvgrå taxa. Fredag aften blev føreren af taxaen anholdt. Lørdag blev han fremstillet i grundlovsforhør ved Glostrup Ret og varetægtsfængslet i fire uger.
Politiet efterlyser den anden person i taxaen. Det drejer sig om den 35-årige Chaudhry Shahid Reza, som politiet mistænker udførte drabet.
Chaudhry Shahid Reza er pakistansk statsborger. I 2002 fik han afslag på asyl i Danmark og har siden boet i Italien. Han har gyldigt italiensk ID og italiensk arbejds- og opholdstilladelse
Ifølge vidner har han opholdt sig illegalt i landet siden marts/april i år – angiveligt boet og opholdt sig i Tingbjerg.
Motivet til drabet skyldes formentlig hævn. Eftersøgte har tidligere arbejdet for dræbte, og de har tidligere haft voldelige sammenstød. Chaudhry Shahid Reza var således i kontakt med politiet den 3. november i år i forbindelse med en voldsepisode i Tingbjerg.
Chaudhry Shahid Reza efterlyses også internationalt.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu