38-årig fængslet for drab på sin ekskone

20. april 2012 19:14 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
38-årig fængslet for drab på sin ekskone
Billede mangler

Den 38-årige litauer, der nu sidder varetægtsfængslet, er sigtet for at have dræbt sin ekskone, som han var i gang med at blive separeret fra.
– Han er blevet varetægtsfængslet i fire uger, og vi betragter nu det her som en drabssag, siger Brian Olsen, der er linjechef ved Sydøstjyllands Politi og tilføjer:
– Afdøde og nu fængslede har tidligere været gift og de ligger nu i separation.
I første omgang blev den tiltaltes 28-årige bror også anholdt for drabet på den 38-årige kvinde i Hedeby ved Give, men han blev efterfølgende løsladt og derfor ikke fremstillet i grundlovsforhør.
Ifølge TV Syd blev kvinden fundet nøgen under to dyner med hovedet i fodenden af sengen. Blod fra hoved eller næse var løbet ned over hendes overarm.
Kvinden skulle angiveligt være flyttet ind hos sin nye kæreste med sine børn. Det var en nabo, der fandt den dræbte, da hendes kæreste ikke kunne få fat på hende og bad naboen tjekke til hende.
Brian Olsen oplyser, at politiet stadig venter på retsmedicinernes obduktionsrapport, før de med sikkerhed kan fastslå dødsårsagen.
Men ifølge TV Syd har kvinden mærker på halsen og punktformede blødninger i øjnene og på indersiden af læberne, hvilket kan tyde på, at hun er blevet kvalt.
Sydøstjyllands Politi opfordrer folk til at hjælpe efterforskningen.
– Vi søger vidner, der har set den nu fængsledes Audi A6 i området omkring Hedeby mellem klokken seks og ti torsdag morgen, siger Brian Olsen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu