40-årig cyklist smadrede kvinde ind i bil og forsvandt

19. november 2017 12:16 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En kvindelig cyklist blev pløjet ned af en mandlig ditto. Han opgav falske oplysninger og stak af.

Det har afgjort set dramatisk ud, da der skete et færdelsuheld i krydset Nørreport og Studsgade i det centrale Aarhus fredag aften i mørket. Her blev en 36-årig kvindelig cyklist pløjet ned af en cirka 40-årig mandlig ditto.

Det gik så vildt for sig, at kvinden blev skubbet direkte i ind i en bil, som holdt parkeret på stedet. Kvinden kørte i østlig retning ad Nørreport, da manden pludselig drejede til venstre fra Studsgade.

Østjyllands Politi oplyser, at manden helt sikkert cyklede mod kørselsretningen.

Falske oplysninger

Forholdet er først blevet anmeldt lørdag ved middagstid, hvorfor politiet ikke tidligere har oplyst om den specielle påkørsel. Det kan skyldes, at kvinden har forsøgt at kontakte den cirka 40-årige mand. Det har hun næppe haft held til, skriver politiet.

Ejeren af bilen, som kvinden blev mast ind i, overværede tilfældigvis uheldet. Så da den mandlige cyklisten med største ligegyldighed forsøgte at køre fra stedet uden at give sig til kende, kunne bilisten få fat på ham og sørge for, at der blev udvekslet oplysninger.

Problemet er bare, at de med største sandsynlighed er usande. Derfor efterlyses manden nu i offentligheden, så han kan stilles til ansvar. Newsbreak.dk har desværre ikke haft held til at træffe Østjyllands Politi, hvorfor vi ikke har kunnet få svar på opfølgende spørgsmål til forholdet. Det er derfor blandt andet uvist, hvor vidt kvinden kom noget til.

Cyklisten beskrives som: Mand, cirka 40 år gammel, cirka 173 centimeter høj, almindelig af bygning, rødmosset, lysebrunt/gråt mellemlangt hår. Iført lys T-shirt, blå jeans, sort jakke og bar på en stor skuldertaske. Han cyklede på en hvid mountainbike.

Østjyllands Politi vil gerne høre fra vidner eller andre personer, som ved, hvem denne cyklist er. Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu