ANNONCE

4000 danskere er gidsler i Grækenland

9. oktober 2011 19:03 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
4000 danskere er gidsler i Grækenland
Billede mangler

Tusindvis af danskere strandet i græske lufthavne i forbindelse med de græske flyvelederes strejke. Der er op til ti timers ventetid.
For tusindvis af danskere starter eller slutter ferien med at være strandet i timevis i lufthavne, hvor strejkende græske flyveledere holder turismen som gidsel.
– De holder simpelthen folk som gidsler. Der er op til ti timers ventetid på de græske øer og i lufthavne herhjemme, hvor 4.000 mennesker må vente, fortæller Stig Elling, der er salgsdirektør i Star Tour, til Nyhedsbureauet Newspaq.
Problemet bekræftes af Naviair, der overvåger det danske luftrum. Her melder de om forsinkelser på op til ti timer.
– Problemet er, at de simpelthen arbejder så langsomt i Grækenland lige nu. Det går så langsom, at man ikke kan tage fly ind og ud af det græske luftrum, siger en oprevet Stig Elling , der vil slå hårdt i bordet, for at få gang i den græske lufttrafik.
Ind med militæret
– Vi går til de græske myndigheder i morgen. Det er ikke rimeligt, at de holder turismen som gidsel. De lever af os, vi lægger mange penge dernede. Eventuelt må de gøre som man gjorde i Spanien for et år siden og sætte militæret ind for at få løst det her, siger Stig Elling.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu