ANNONCE

41-årig bandt 37-årig og satte ild til ham

29. januar 2020 20:25 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Den 41-årige dom har fået en dom.

41-årig bandt 37-årig og satte ild til ham
Den 37-årige mand overlevede overfaldet. Genrefoto.

En 41-årig mand blev onsdag dømt for et brutalt overfald på en 37-årig mand. Det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Manden er blevet dømt for 3. december 2018 at have slået den 37-årige mand bevidstløs. Offeret fik sine hænder båndet med strips, brændbar væske hældt ud over sig, hvorefter den 41-årige mand satte ild til væsken.

Artiklen fortsætter under videoen. 

Ekstra Bladet var til stede i retten, hvor offeret fortalte, at han vågnede, fordi han kunne lugte og smage benzin.

– Han strøg bare en tændstik. Det er noget, jeg ser. Jeg råbte ‘sluk det lort, hvad fanden laver du’. Så prøver jeg at rulle mig. Men det kan jeg ikke, for mine arme er bundet. Jeg tror, jeg besvimer. Måske er det chokket. Måske er det smerten, sagde den 37-årige i sin vidneforklaring i retten.

Den 37-årige mand blev forbrændt på 50% af kroppen i forbindelse med overfaldet.

Anklager tilfreds

Ulrik Birk, der er anklagerfuldmægtig ved Anklagemyndigheden i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har udtalt sig om dommen i pressemeddelelsen.

”Jeg er meget tilfreds med dommen, der sender et klart signal om, at der her er begået en særdeles grov forbrydelse”, siger Ulrik Birk.

Ekstra Bladet fortæller, at den 41-årige og den 37-årige har kendt hinanden i årevis, og at offeret ingen idé har om, hvorfor han pludselig blev overfaldet.

Den 41-årige har endnu ikke besluttet sig for, om han ønsker at anke dommen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu