ANNONCE

41-årig direktør pludselig død

19. maj 2020 15:49 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Bonbon-Lands bare 41-årige direktør er fundet død i sit hjem i København.

41-årig direktør pludselig død
41-årige Mattis Willms er fundet død. Han tog i 2016 over som direktør i den danske forlystelsespark Bonbon-land. Pr-foto

Direktøren Mattis Willms, der stod i spidsen for den sydsjællandske forlystelsespark Bonbon-Land, er fundet død. Han blev bare 41 år gammel, skriver forlystelsesparken i en pressemeddelelse tirsdag eftermiddag.

Nordmanden, der har været direktør siden 2016, blev fundet død i sit hjem i København lørdag aften. Han er sovet stille ind, oplyser parken. Det fremgår ikke, hvad han er død af, men lokalavisen SN.dk skriver, at Willms har været syg gennem noget tid. Han har ifølge avisen ikke kunnet varetage sit arbejde.

“Det er med stor sorg, at vi må meddele, at BonBon-Lands direktør, Mattis Willms, er død 41 år gammel. Mattis vil blive savnet uendelig meget af alle i BonBon-Land”, fremgår det.

Mattis Willms har en fortid som direktør i Bø Sommarland i Norge og har ligeledes arbejdet i Royal Caribbean Cruise Line og DFDS Norge. Det var netop de kvalifikationer, der fik Bonbon-Lands ejere til at hyre Willms som direktør.

Ved den forbindelse sagde han selv om skiftet til parken i Holme-Olstrup:

– Jeg glæder mig til at føre strategien om øget fokus på gæsteoplevelsen videre. Vi skal så blot have en dejlig varm sommer, så er vi godt på vej. Vi vil og skal fortsætte den positive udvikling.

I pressemeddelelsen tirsdag fremgår det:

“Mattis vil blive savnet uendelig meget af alle i BonBon-Land. Vi sender Mattis’ pårørende de varmeste tanker i denne svære tid”.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu