44-årig varetægtsfængslet for køleskabsdrab

6. februar 2013 17:57 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
44-årig varetægtsfængslet for køleskabsdrab
Billede mangler

Mette Bønnelykke Herholdts tidligere samlever fastholder, at han ikke står bag drabet på hende.

 

Det sagde han i onsdagens afhøring i Retten i Nykøbing Falster. Politiet mener, at han har dræbt den 40-årige kvinde tilbage i 2010, og den anklage er han nu sigtet for.

Den 44-årige ekskæreste erkendte dog i grundlovsforhøret, at han er skyldig i usømmelig omgang med liget, da han forsøgte at skaffe det af vejen, efter at hun – ifølge hans forklaring – døde af naturlige årsager. Og retten valgte at varetægtsfængsle ham i fire uger, indtil 5. marts, mens politiet efterforsker sagen. Det oplyser Søren Ravn-Nielsen, vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland Falsters Politi, til Berlingske Nyhedsbureau

Mette Bønnelykke Herholdt har været efterlyst siden kort før jul 2012, men ingen havde på det tidspunkt set hende i omkring to år. Politiet fandt liget, der med al sandsynlighed er den 40-årige efterlyste, tirsdag aften i et gammelt køleskab på en adresse i Dannemare-området.

Naboer til parret fortæller til bt.dk, at Mette Bønnelykke Herholdt og hendes samlever holdt sig for sig selv, da de boede på en adresse i Vesterborg på Lolland. Det er her, den 40-årige kvinde angiveligt er blevet dræbt mellem 15. og 18. december 2010.

To gange siden er samleveren ifølge politiet flyttet – og begge gange har han taget køleskabet, hvor liget formentlig har været opbevaret, med sig.

Ifølge bt.dk havde Mette Bønnelykke Herholdt kun en lille omgangskreds, og hun har i mange år ikke haft kontakt til sin familie. Derfor var hun heller ikke savnet i de cirka to år, hun var væk, før hun blev efterlyst.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu