47-årig mand er væk: Politiet finder nyt spor

7. marts 2019 20:54 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Manden forsvandt tilbage i februar måned. Sagen efterforskes stadig.

Østjyllands Politi leder fortsat efter 47-årige Pavia Hamann, der forlod Randers Regionshospital natten til søndag 10. februar.

Politiet skriver i en pressemeddelelse, at man har fået nye oplysninger i sagen, der gør, at man igen har ledt efter Pavia Hamann, der kommer fra Ebeltoft.

Som Newsbreak.dk har fortalt, startede sagen, da Pavia udskrev sig selv fra hospitalet og en halv time senere ringede til sin far for at sige, at han befandt sig på en mark.

Faderen har selv ledt efter Pavia Hamann, men da det ikke førte noget med sig, valgte han at gå til politiet, der siden har forfulgt forskellige spor i sagen.

Politiet har tidligere arbejdet med en teori om, at Pavia Hamann skulle være gået mod syd, men nye oplysninger fortæller en anden historie.

En anden retning

Man har fra politiets side gennemgået GPS-signaler udsendt fra den forsvundnes telefon. Man ved derfor, at han natten til 10. februar klokken 04.04 befandt sig på Nedre Vej ved Østrup Skov nordøst for Randers.

“Det tyder altså på, at Pavia Hamann er gået fra Randers kl. 01.45 mod nordøst og nord for fjorden og ikke sydpå, hvor politiet ellers indtil nu har koncentreret eftersøgningen, da hans telefon var gået på en mast i dette område,” skriver politiet i pressemeddelelsen.

Politiet har nu ledt efter Pavia Hamann i det nye område med betjente og hunde, uden resultat.

Borgere i Albæk og Østrup bliver derfor opfordret til at kigge efter manden. Har man oplysninger i sagen, der kan bidrage til, at den bliver opklaret, bedes man kontakte Østjyllands Politi på 114.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu