ANNONCE

48-årig forsvundet: Politiet har en særlig bøn

24. april 2019 13:41 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En 48-årig mand eftersøges blandt andet med helikopter.

I skrivende stund er Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til stede i og omkring Horslunde på Lolland. Det samme er en helikopter, der er med til at lede efter 48-årige Kim fra byen, der blev meldt savnet tirsdag aften.

Politiet beder i den forbindelse om, at private, der gerne vil bidrage til eftersøgningen med egne droner, holder sig væk fra eftersøgningen, siger politiets vagtchef Kent Edvardsen til Newsbreak.dk.

– Med helikopteren på stedet fungerer det ikke med de droner der. Der kan ske en kollision. Ellers må folk meget gerne holde øje og hjælpe med at lede, siger vagtchefen ved 12-tiden onsdag.

Den 48-årige Kim forlod sit hjem i Horslunde på cykel natten til mandag, og siden har ingen set manden, der beskrives som deprimeret og muligvis selvmordstruet, oplyste politiet tirsdag aften.

– Vi har været alle de relevante steder, men det er ikke lykkedes at finde ham endnu. Cyklen er heller ikke fundet, siger vagtchefen om den cykel, Kim cyklede på. Det er en sort/mørkegrå herrecykel af mærket Mosquito.

Eftersøgningen onsdag er koncentreret omkring Horslunde, men helikopteren fra Forsvarets Joint Rescue Coordination Centre kan naturligvis dække et meget stort område.

Ser du Kim eller hans cykel, så kontakt Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på telefonnummer 114.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu