ANNONCE

49-årig stukket ihjel

21. august 2017 21:25 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

I forbindelse med et knivdrab efterlyste politiet en mand. Han er nu anholdt.

Som Newsbreak.dk flere gange har fortalt, blev en 49-årig mand i weekenden knivdræbt i Frederikshavn.

I den forbindelse oplyste Nordjyllands Politi, at to personer – en mand og en kvinde – var anholdt og at man efterlyste en tredje. En person, man kendte identiteten på.

Nu er også han blevet anholdt. Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Anholdt varetægtsfængslet

Den 57-årige mand, der i går blev anholdt i forbindelse med knivdrabet på en 49-årig lokal mand, er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Det skete på grundlovsforhør i dag i Retten i Aalborg. Manden er sigtet for drab.

Ved samme lejlighed blev en 38-årig kvinde, der også var blevet anholdt kort efter drabet, løsladt. Politiet opretholder dog sigtelsen mod hende.

Nordjyllands Politi efterforsker fortsat intensivt i sagen, oplyser Nordjyllands Politi i en ny pressemeddelelse.

– Vi skal blandt andet efterprøve både den fængslede og kvindens forklaringer, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen fra Nordjyllands Politi, der leder politiets efterforskning.

Frank Olsen oplyser også, at der også skal afhøres vidner ligesom der sker yderligere sikring af spor.

Eftersøgt 40-årig anholdt

Den 40-årige lokale mand, der også var eftersøgt til drabssagen – blev i de sene eftermiddagstimer mandag truffet af en politipatrulje i Frederikshavn, hvorpå han blev anholdt.

– Ham har vi fået ind til Politigården i Aalborg. Han er blevet sigtet for drab, og han afhøres i aften, siger vicepolitiinspektør Frank Olsen, der forventer, at manden fremstillles i grundlovsforhør i løbet af i morgen.

Politiet har også indledt en efterforskning mod den 40-årige, der blandt andet skal afdække hans færden siden drabet.

Dræbt med kniv

Politiet modtog anmeldelse 21.21 søndag aften via 112 om knivstikkeriet. Den efterfølgende efterforskning af sagen har vist, at de to anholdte og den eftersøgte mand alle befandt sig i en lejlighed på Lindegårdsvej 47 i Frederikshavn.

– Og her bliver de så opsøgt af den nu afdøde mand på 49 år. I den forbindelse opstår der klammeri og tumult, hvorefter de løber efter den 49-årige mand ind i opgangen til Lindegårdsvej 45. Og det er her, at den 49-årige mand kort efter bliver fundet død i en kælderskakt, forklarer vicepolitiinspektør Frank Olsen.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu