ANNONCE

5.000 hunde dør hvert år af forgiftning: Denne påskemad må din hund aldrig spise

22. marts 2018 12:54 | Af: Matias Mortensen, mm@newsbreak.dk

Ifølge forsikringsselskab dør 5.000 hunde hvert år af forgiftning, og i påsken kan der være en række madvarer, som hunden absolut ikke skal i nærheden af.

Som Newsbreak.dk tidligere har skrevet, er der 14 helt almindelige madvarer, som er meget skadelige for hunde.

I anledning af, at påsken står for døren har Agria Dyreforsikring udsendt en pressemeddelelse med en gennemgang af en række madvarer, der især kan være farlige for hunde i påsken.

Agria Dyreforsikring anslår ud fra sin skadesstatistik, at der dør 5.000 hunde hvert år af forgiftning, og derfor er der god grund til at være opmærksom på, hvilke madvarer hunde ikke kan tåle. Nogle af dem kan nemlig forårsage en alvorlig forgiftning.

– Symptomer på forgiftning er opkast og diarré. Det kan også være tegn på forgiftning, hvis hunden ryster eller får øget spytproduktion. Hunde, der mister appetitten eller ikke drikke som normalt, bør man være ekstra opmærksomme på, udtaler dyrelæge Lotta Möller i pressemeddelelsen.

Man bør kontakte dyrlægen, hvis ens hun får nogle af disse symptomer.

I galleriet ovenfor kan du se fem ting, som du skal være særligt opmærksom på i forbindelse med påske og dertilhørende påskefrokoster. Der er nemlig meget påskemad, der er farligt for hunde.

 

 

 

 

 

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu