ANNONCE

5-årig pige dræbt: Politiet anholder ung mand

29. oktober 2020 21:57 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Ulykken skete onsdag.

5-årig pige dræbt: Politiet anholder ung mand
Den unge mand blev anholdt torsdag aften. Foto: Presse-fotos.dk.

Københavns Politi har torsdag aften anholdt en 21-årig mand, der er mistænkt for at føre den bil, der ramte en femårig pige og pigens mor på Peter Bangs Vej i København onsdag eftermiddag. Påkørslen kostede pigen livet, mens hendes mor blev lettere kvæstet.

Påkørslen skete klokken 16 onsdag eftermiddag. Newsbreak.dk har tidligere beskrevet, hvordan den sorte VW Passat, der ifølge politiet blev ført af den 21-årige mand, holdt på Sæbyholmsvej, hvor vejen i et t-kryds munder ud i Peter Bangs Vej.

Bilen accelererede pludselig, den krydsede vejen for så at ramme pigen og pigens mor. Den unge mand stak efterfølgende af fra stedet for siden at blive efterlyst af Københavns Politi.

– Vi står med en dybt tragisk sag, som vi ser på med stor alvor. Siden påkørslen har vi arbejdet intensivt på at finde frem til den mistænkte og nu anholdte mand, da vi har en stærk formodning om, at det er ham, der kørte bilen og bagefter flygtede fra stedet. Vi har i den forbindelse foretaget en række efterforskningsskridt, og har blandt andet ransaget flere adresser i hovedstadsområdet, og det har samlet set her til aften ført til anholdelsen, siger chefpolitiinspektør Jørgen Bergen Skov i pressemeddelelsen.

Det er uvist, hvad den unge mand er blevet sigtet for. Newsbreak.dk har forgæves forsøgt at få kontakt til Københavns Politi.

Den 21-årige mand bliver fremstillet i grundlovsforhør fredag. Her vil politiet begære lukkede døre.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu