ANNONCE

50 år gammel russisk flaskepost fundet

21. august 2019 10:23 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

I Alaska har en mand fundet en flaskepost, som man senere har fundet ud af, er sendt fra en russisk kaptajn.

Det var noget af et tilfælde, da Tyler Ivanoff fandt en flaskepost, da han var ude at samle brænde ind. Det skulle vise sig at være noget af et mysterium.

Hans børn var overbevist om, at det var en besked fra en pirat. Men et russisk medie har fundet frem til afsenderen – og han er ikke helt pirat.

Fandt flaskepost

På stranden i det vestlige Alaska var Tyler Ivanoff ude og samle brænde, da han finder en grøn flaske. Igennem flasken kunne han ane, at der lå noget papir.

Han tog den med hjem til stor begejstring for hans børn.

– Mine børn var meget spændte. De spekulerede på, om det var en besked fra en pirat eller en skat, siger han til Anchorage Daily News.

Håndskrevne sedler

I den grønne flaske fandt Tyler Ivanoff to sedler. Den ene var blank, mens der på den anden var en håndskrevet besked.

Tyler Ivanoff havde tilfældigvis haft russisk i skolen og kunne derfor hurtigt afkode, at det var sproget den håndskrevne besked var skrevet i.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Dog rakte hans sproglige kundskaber ikke til at kunne oversætte beskeden.

Russisk kaptajn

Tyler Ivanoff søgte hjælp på Facebook, og med hjælpen fra folk, der forstod mere russisk end han selv, fandt han ud af, at beskeden var en hilsen fra den russiske hær dateret til 1969.

I beskeden var der også en adresse, som det russiske medie Russia 1, skriver Ekstra Bladet, brugte til at finde frem til afsenderen af flaskeposten.

De fandt ud af, at det var den russiske kaptajn Anatoily Botsanenko, der havde sendt flaskeposten fra skibet Sulak, som han var med til at bygge i 1966.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu