ANNONCE

50 kilometer flugt fra politiet – i en Berlingo

13. september 2020 21:18 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

I en stjålet Citroën Berlingo forsøgte en person søndag at stikke af fra politiet i gigantisk biljagt.

50 kilometer flugt fra politiet - i en Berlingo
Manden flygtede fra politiet i en Berlingo. Arkivfoto: Scanpix

Op mod 10 patruljevogne har søndag deltaget i en meget langvarig biljagt fra Odense til broen til Langeland. Person ville stikke af fra politiet i stjålet bil – en Citroën Berlingo endda.

Newsbreak.dk har set flere videooptagelser af selve biljagten, der i høj fart har præget store dele af det sydlige Fyn langs motorvejen fra Odense til Svendborg.

På optagelserne kan det tydeligt ses, at der er tale om en stor biljagt med adskillige patruljer, der jagter Berlingoen. Det er ikke lykkedes at få kontakt til Fyns Politi, men til TV2 Fyn bekræfter vagtchef Torben Jakobsen hændelsen.

– Vi får en anmeldelse om en bil, der kører uhensigtsmæssigt, og da vi tjekker nummerpladen, er den meldt stjålet. Men føreren vil ikke stoppe, fortæller vagtchef Torben Jakobsen til TV-stationen. Bilen bliver opdaget ved Odense, og så går det ellers sydpå.

Først i forbindelse med en meget stor politiafspærring ved Langelandsbroen lykkes det at standse den mandlige bilist i den stjålne Berlingo. Efter 50 kilometer biljagt. Manden blev anholdt uden egentlig dramatik, da først løbet ligesom var kørt.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu