ANNONCE

50 var samlet: 17-årig hostede på betjent

30. marts 2020 12:12 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En 17-årig mand hostede en betjent i ansigtet, da han var utilfreds med, at politiet have opbrudt en forsamling på 50 personer.

50 var samlet: 17-årig hostede på betjent
En 17-årig var så utilfreds med politiet opbrydning af en forsamling på 50 personer, at han med vilje hostede en betjent i ansigtet. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Lørdag eftermiddag måtte en patrulje fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi bryde en større forsamling op på et grønt område i Korsør.

Det var dog ikke alle, der var lige tilfredse med betjentenes arbejde. Det resulterede i, at en 17-årig mand blev sigtet for to forseelser. Det fremgår af døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

På det grønne område i Korsør havde omkring 50 personer forsamlet sig, da en patrulje kom forbi stedet. Politiet opløste forsamlingen, der blev taget med et smil af de fleste.

Men det var ikke en beslutning, der huede den 17-årig mand, der valgte bevidst at hoste en betjent i ansigtet for at vise sin utilfredshed. Bagefter forsøgte den 17-årige at dække sit ansigt til, så han ikke kunne genkendes.

Den 17-årige, der var fra lokalområdet, blev sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen og maskeringsforbuddet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu