5000 kroner til Anna-Maries nye bryster

16. marts 2012 08:11 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
5000 kroner til Anna-Maries nye bryster
Billede mangler

Det har givet genlyd, at den 17-årige Anna-Marie Thomsen fra Silkeborg har lavet bloggen bettebryster i håb om at kunne samle penge ind til at skifte hendes nuværende A-skål ud med større bryster.
 
Indtil videre har mere end 75.000 mennesker været forbi hendes blog på nettet og det har foreløbig resulteret i et kontant tilsagn på 5000 kroner.
 
Anna-Marie Thomsen har både været i tv, radio, i aviser og på utallige nyhedssite for at fortælle om sit projekt. Det har resulteret i både positive og negative kommentarer men selv tager Anna-Marie Thomsen kritikken med ro:
”Synes i alle skal huske på at det ikke er jeres mening der tæller, jeg er rigtig glad for at i synes jeg er pæn osv, men husk nu på hvorfor bloggen er her. Den er her fordi jeg er ked af mig selv og jeg er ikke den eneste i Danmark der gør det, eller for den sags skyld Verden. Hvis I synes det er noget pjat, eller vil kalde mig en nasserøv, kan i jo bare lade være med donere, det er fuldstændig op til jer selv om I vil donere eller ej, husk det :)”, skriver Anna-Marie Thomsen på sin blog.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu