ANNONCE

52-årig får penge for at smide tøjet

25. marts 2021 22:26 | Af: Maiken Krongaard, mk@newsbreak.dk

Kvinden mener ikke, at hendes alder bør være en hindring for at posere letpåklædt foran et kamera

Man kan sagtens være 52 år og arbejde som undertøjsmodel. Det slår 52-årige Geeti J fast. I videoen ovenfor kan man se modellen bliver fotograferet i et fotostudie i Mumbai i Indien.

Ifølge den indiske model er det kvinders lod, at man vægter sine børns lykke og sin mands drømme højt.

“Pludselig kan det være for sent at gøre det, man selv har lyst til. Før man får samlet mod og beslutter sig for at fokusere på og investere i sig selv, så har man passeret 40 år,” lyder det fra Geeti J, som har en opfordring til kvinder:

“Jeg ønsker at sige til alle kvinder, at de selvfølgelig skal støtte op om deres kære, men de må aldrig tro, at deres eget liv og drømme kommer i anden række eller ikke er vigtige. Og alder bør ikke være en hindring for noget.”

Man bør kunne udfolde sig, uanset om man er i 20’erne, 50’erne eller 70’erne, understreger Geeti J.

Fancy undertøj frem for det komfortable

Den indiske undertøjsmodels karriere startede med, at hun blev kontaktet af et undertøjsfirma i forbindelse med lanceringen af deres nye kollektion af undertøj.

“De ønskede specifikt en kvinde på min alder, men de ville have mig til at iklæde mig komfortabelt bomuldsundertøj. Det er altså aldrig den slags, jeg selv går med. Jeg køber altid “fancy” undertøj, for det er det, jeg kan lide,” forklarer Geeti J.

Hun fortsætter:

“De sagde, at det ikke var passende, at jeg iførte mig lækkert undertøj. Jeg skulle leve op til det de forestillinger, de havde om en kvinde i min alder.”

Geeti J troede undertøjsfirmaet og har i stedet valgt at gå i fodsporene på den brasilianske undertøjsmodel Helena Schargel, som er hele 79 år.

“Hvis hun kan, hvorfor kan jeg så ikke?” lyder det retorisk.

Geeti J har startet kampagnen ‘Age Not Cage’ med det formål at ruske op i skønhedsidealerne.

Fotografen, som tager billeder af hende i videoen, fortæller, at det er en fornøjelse at opleve, at stærke kvinder træder ud af deres komfortzone. Han føler sig heldig med at få lov til at fotografere dem.

Har fået selvtilliden tilbage

I en alder af 50 år besluttede Geeti J sig for at deltage i en skønhedskonkurrence, hvor hun fik en 2. plads. Den placering gav hende noget tabt selvtillid tilbage.

Og nu har hun altså fået sat skub i karrieren som undertøjsmodel.

Det næste skridt er, at hun vil presse på, så undertøjsfirmaer også begynder at hyre ældre modeller. Så mangfoldigheden bliver større.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu