ANNONCE

53-årig mand blev dræbt med køkkenkniv af sin 28-årige kæreste

25. april 2018 18:40 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk og Ritzau Fokus

Retten i Kolding finder tiltalt skyldig i drab, som fandt sted i maj sidste år.

Video: Local Eyes.

En kvinde er onsdag af Retten i Kolding idømt fængsel i 11 år for drabet på sin kæreste i Jelling.

28-årige Tullerunnaq Tukummeq Egede, der var tiltalt i sagen, havde nægtet sig skyldig i manddrab. Offeret var den 53-årige Johnny Andreassen.

Se mere video hos Local Eyes.

Parret boede sammen i en lejlighed i Jelling, da hun i soveværelset stak ham i ryggen med en køkkenkniv. Han døde af forblødning.

Under sagen har hun sagt, at det ikke var hendes hensigt at dræbe Johnny Andreassen. Forinden havde han angiveligt skubbet til hende, og derfor var hun meget vred på ham.

Fortællinger fra grundlovsforhøret

Newsbreak.dk har tidligere omtalt sagen sammen med blandt andet Ekstra Bladet, og under grundlovsforhøret, umiddelbart efter drabet, fortalte kvinden, at Johnny Andreassen ville have en seksuel ydelse, som Tullerunnaq Tukummeq Egede ikke ville give ham.

Hun fortalte også, at det, hun gjorde, skete i nødværge. Oplysningerne stammer fra Mikkel Nielsen, der er kvindens forsvarsadvokat, der udtalte sig til Ekstra Bladet. 

Mildere straf end standarden

I sager om drab er fængsel i 12 år den normale straf, men i dette tilfælde har nævningetinget i Kolding altså fundet, at 11 år var passende.

Om morgenen 31. maj valgte kvinden at ringe til sin mor og en ven, før hun ringede til alarmcentralen om sin stærkt blødende mand, skriver Vejle Amts Folkeblad om sagen.

Den 28-årige har ikke straks besluttet, om hun vil anke dommen til Vestre Landsret eller ej.

– Hun skal lige sove på det, siger Mikkel Nielsen, ifølge Vejle Amts Folkeblad.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu