54-årig fik armen amputeret: Ellers var han død i grufuld arbejdsulykke

18. oktober 2017 19:19 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Det er fortsat uvist, om arbejdsulykken kunne være undgået.

En 54-årig mand fik amputeret den ene arm, da alternativet var, at han ville dø. Så klar var konklusionen for de, der reddede mandens liv tirsdag, da han var offer for en forfærdelig arbejdsulykke ved Vallø Slot.

Newsbreak.dk omtalte sagen tirsdag, hvor politiet 08.51 modtog anmeldelse om ulykken.

– En rendegraver er i gang med at grave noget op, og af ukendte årsager skrider rendegraveren ud og ryger ned i voldgraven, sagde Carsten Andersen, der er kommunikationsansvarlig ved Midt- og Vestsjællands Politi, til Eb.dk.

Manden blev fløjet til Rigshospitalet, men for overhovedet at få ham væk fra stedet i live, måtte redningsfolkene træffe en hurtig beslutning. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten for kredsen.

“Maskinen gled ud i voldgraven, og den 54-årige kom i klemme under den væltede maskine. For at få ham fri måtte læge og redningspersonale amputere mandens ene arm, i det han alternativt var druknet i voldgraven,” skriver politiet.

Sagen bliver undersøgt

Umiddelbart efter ulykken blev Arbejdstilsynet tilkaldt og mandens pårørende underrettet. Hos Arbejdstilsynet skal man nu finde ud af, hvilke omstændigheder der ledte op til ulykken.

Det sidste, politiet har fået oplyst om mandens tilstand er, at den var stabiliseret. Det skete tirsdag.

Newsbreak.dk har onsdag aften hos politiet fået oplyst, at man intet nyt siden har hørt om mandens tilstand.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu