ANNONCE

55-årig familiefar fra Skørping tiltalt for 16 års sexmisbrug af sine børn

13. februar 2012 06:00 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
55-årig familiefar fra Skørping tiltalt for 16 års sexmisbrug af sine børn
Billede mangler

I dag begynder den meget omtalte sag om sexmisbrug i en familie i Skørping ved retten i Aalborg.
 
En 55-årig mand fra Nordjylland er tiltalt for at have sexmisbrugt syv af sine børn over en periode på 16 år.
 
Anklageskriftet tæller i alt 10 punkter, som dækker over adskillige tilfælde af særdeles grove overgreb på adresser i Kongerslev, Terndrup, Skørping, Hadsund, Blendstrup og Fredericia.
 
Ved et af overgrebene har faren angiveligt hejst sin datter ben op i loftet og gennemført samleje. Han har desuden begået både orale, vaginale og anale overgreb mod sine børn af begge køn.
 
Statsadvokaten for Nord- og Østjylland fører sagen og kræver, at den 55-årige mand bliver idømt en forvaringsstraf, og at han mister retten til at have børn under 18 år hos sig.
 
Allerede for syv år siden blev faren politianmeldt af Skørping Kommune. Men først forrige år vurderede politiet, at der var nok bevismateriale mod ham.
 
En tidligere pædagog på Suldrup Skole er siden hen stået frem og har fortalt, at hun adskillige gange kontaktede kommunen om det formodede misbrug i familien, men at kommunen ikke reagerede.
 
Den børnerige familie er en af de såkaldte nomadefamilier, der flytter fra kommune til kommune og på den måde undgår myndighedernes indblanding.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu