58-årig kvinde husker ikke knivdrab på mand

30. april 2012 18:45 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
58-årig kvinde husker ikke knivdrab på mand
Billede mangler

En 58-årig kvinde fra Albertslund er i et grundlovsforhør for lukkede døre blevet fængslet i fire uger for søndag eftermiddag at have stukket sin samlever, Eddy Niels Frederiksen, i ryggen med en kniv.
Den sårede mand vaklede ind hos Elite Købmanden på Hedemarksvej, hvorfra der blev tilkaldt ambulance. Trods intensiv behandling døde han senere.
Da grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre, er det uvist, hvad kvinden forklarede, men hun nægtede under de første afhøringer hos politiet, at hun skulle have stukket sin samlever i ryggen med en kniv.
– Hun har sagt, at hun ikke kan huske noget, sagde efterforskningsleder Charlotte Skovby fra Københavns Vestegns Politi, tidligere mandag til Ritzau.
Det var ved 16-tiden, at manden faldt om i supermarkedet. Lægerne kæmpede forgæves for at redde hans liv, og ved 20-tiden blev han erklæret død.
Han boede i en lejlighed 200-300 meter fra supermarkedet.
– Det er vores teori, at gerningsstedet er lejligheden, og at han så er gået derfra, lyder Charlotte Skovby, der ikke vil komme ind på, hvad motivet til knivstikkeriet kan være.
Den 63-årige blev stukket en enkelt gang i ryggen.
Han var stamkunde hos Elite Købmanden. Hver morgen hentede han to øl i butikken, oplyser bt.dk.
Samleveren blev anholdt af politiet klokken 18 søndag.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu