ANNONCE

66-årig hørte brag: Ild tog skurvogne og bil

8. april 2020 09:27 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Tirsdag aften udbrød der brand i en skurvogn på en ejendom i Nørager. Branden spredte sig hurtigt.

Klokken 22.47 modtager Østjyllands Politi en anmeldelse om brand på en ejendom på Munkhusevej i Nørager på Djursland. Der var ild i en skurvogn, der stod på ejendommen.

Ilden endte med at æde to skurvogne og en varebil op.

Hørte et brag

I baghaven ved ejendommen på Munkhusevej stod to skurvogne. Den ene var indrettet som en form for lejlighed, mens den anden mindede mere om et værksted.

– I den skurvogn, der minder om en lejlighed, ligger en 66-årig mand og hviler sig. Han rejser sig, fordi han hører et brag fra den anden skurvogn. Da han går ud og kigger står skurvognen i flammer, fortæller kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi Janni Lundager til Newsbreak.dk.

Skurvognen er så overtændt, at den 66-årige ikke har mulighed for selv at gøre noget for at slukke branden, og han ringer med det samme 112.

Udbrændte skurvogne

Ilden havde desværre så godt fat, at den spreder sig til den anden skurvogn, som den 66-årige er kommet ud af. Begge skurvogne udbrænder.

Det samme gør en varebil – transporter – der også står i nærheden af de to skurvogne.

Heldigvis sker der ingen personskade ved branden, forklarer Janni Lundager.

Da det ikke har været muligt for politiet at undersøge brandsstedet endnu, er der heller ingen konklusioner på, hvad årsagen til branden er.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu