6’eren slog TV2 i seertal til Laudrup-kamp

25. februar 2013 21:06 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
6'eren slog TV2 i seertal til Laudrup-kamp
Billede mangler

Engelsk fodbold er temmelig stort i Danmark, men det appellerer for alvor til masserne, når der kommer dansk krydderi i form af Michael Laudrup i en pokalfinale.

 

Det havde tv-kanalen 6’eren nok på fornemmelsen, og det blev bekræftet, da seer-tallene tikkede ind mandag, efter at Michael Laudrups Swansea City havde slået Bradford City med 5-0 i Capital One Cup-finalen søndag.

435.000 danskere havde stillet ind på 6’eren, og dermed var der i de to timer flere seere på 6’eren end på nogen anden kommerciel station i Danmark – inklusive TV2, som på daværende tidspunkt sendte en genudsendelse af et afsnit fra serien “Dicte” samt Nyheder og regionale programmer. Men med i betragtning skal, at det langtfra er alle danskere, der kan se 6’eren.

– Det er den bedste pokalkamp seermæssigt nogensinde for vores vedkommende, siger Jesper Jürgensen, informationschef for SBS TV, til Morgenavisen Jyllands-Postens hjemmeside.

Swansea City havde ikke mange danske fans før sommeren 2012, så Jesper Jürgensen er ikke i tvivl om, at det var Swansea-manager Michael Laudrup, som trak seerne til.

– Hvis ikke han havde været træner, så ville du nok skulle trække et par hundrede tusinde seere fra, siger han.

Rekorden for en fodboldkamp på 6’eren er dog fremdeles VM-kvalifikationskampen i september 2009 mellem Albanien og Danmark. 835.000 så de to hold spille 1-1.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu