73-årig kvinde dræbt i trafikulykke

6. september 2018 22:13 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Kvinden var involveret i én af flere trafikulykker på samme motorvejsstrækning.

Video: Local Eyes.

Syd og Sønderjyllands Politi har torsdag været kaldt ud til flere trafikuheld på kredsens motorveje, og et af disse uheld endte desværre som en dødelig ulykke.

Se mere video hos Local Eyes.

En 73-årig kvinde kørte omkring 13.04 galt, da hun blev påkørt bagfra af en lastbil på Sønderborgmotorvejen.

Vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Ole Aamann, fortæller Newsbreak.dk, at kvinden kørte i en personbil, der enten stod stille eller kørte med overraskende lav hastighed, da ulykken skete.

Fra politiets side ved man ikke, hvorfor kvindens bil kørte så langsomt, at lastbilen ikke kunne nå at bremse.

– Det vil undersøgelserne forhåbentligt vise, siger Ole Aamann til Newsbreak.dk.

Han henviser til, at der ved alvorlige trafikulykker som denne bliver tilkaldt en bilinspektør. Bilinspektørens undersøgelser skal senere sammenholdes med information, betjente har indsamlet ved at tale med vidner, og ud fra det skal man hos politiet finde ud af, hvorfor ulykken kunne ske.

Kvinden var fra Sønderborg. Hendes pårørende er underrettet om, hvad der er sket.

Flere uheld

Ulykken var som nævnt ikke den eneste, politiet blev kaldt ud til torsdag. Tidligt torsdag morgen kørte en lastbil, læsset med skinker, galt. Senere på eftermiddagen kørte en kvinde galt, da hun under overhaling af en varevogn mistede herredømmet over bilen. Hun blev kørt til en nærliggende skadestue i ukendt tilstand.

Derudover blev en lastvogn påkørt af en personbil, og denne lastvogn kom så meget til skade, at dens gods blev flyttet til en anden lastvogn.

Torsdag aften skulle der være ryddet op efter alle ulykker.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu