73-årig ringer 112 og tilstår drab på 74-årig

11. marts 2019 10:04 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk og Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Politiet er på sagen. Den 73-årige er blevet anholdt.

Opdatering 10.45: 

Nordsjællands Politi oplyser i en pressemeddelelse, at en 73-årig mand mandag er blevet anholdt og sigtet for drabet på en 74-årig mand. 

Den 74-årige mand belv ramt af skud i ryggen, ifølge politiet da den 73-årige affyrede skud mod manden på den 74-åriges adresse. Politiet skriver, at den 73-årige selv kontaktede politiet efter skyderiet, og at han herefter blev anholdt, uden dramatik.

Politiet arbejder med flere forskellige teorier, herunder jalousi, men det er usikkert, hvad der præcist har ledt op til skyderiet. Politiet er til stede på flere adresser i forbindelse med sagen. Man har betjente ude på gerningsstedet, og man har betjente på den anholdtes adresse. Her har man teknikere og hunde på arbejde.

Pårørende til den 74-årige mand er blevet underrettet.

Opdatering 10.15:

Nordsjællands Politi oplyser på Twitter, at en mand er blevet dræbt af skud. Hændelsen fandt sted i Helsinge mandag formiddag. Politiet har anholdt en mistænkt gerningsmand, en 74-årig mand, og ifølge politiet er der formentlig tale om et jalousiopgør.

Nordsjællands Politi modtog anmeldelsen klokken 9.06, oplyses det.

Original artikel: 

Nordsjællands Politi er mandag morgen massivt til stede i Helsinge, hvor der er afgivet skud mod en mand.

I forbindelse med episoden har politiet anholdt en formodet gerningsmand. Det er en 74-årig mand, der formentlig har affyret skud i jalousi.

Det skriver Nordsjællands Politi på Twitter.

Til Newsbreak.dk oplyser kommunikationskonsulent hos Nordsjællands Politi Henriette Døssing, at der for nuværende ikke kan oplyses yderligere – herunder, om nogen er ramt ved skudepisoden.

Det kan dog oplyses, at skudepisoden ikke er banderelateret.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu