ANNONCE

73-årig savnet i mere end en uge

25. oktober 2020 16:51 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Søndag var frivillige ude for at lede efter 73-årig kvinde, der forsvandt sporløst 15. oktober.

Søndag har en gruppe frivillige været ude for flere steder at lede efter 73-årige Vibeke Høien, der 15. oktober forlod plejehjemmet Solvang i Vordingborg. Hun var ude for at gå en tur, men vendte ikke tilbage. Derfor blev hun efterlyst af politiet.

Trods flere indsatser fra ordensmagten er der endnu intet spor af den 73-årige, og allerede 16. oktober udtrykte Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi bekymring for kvindens helbred. Hun er stadig ikke fundet, oplyser politikredsen søndag til Newsbreak.dk.

– Sagen ligger i sekretariatet, og hvis der kommer nogle henvendelser i sagen, så følger vi op på dem, siger vagtchef Mikkel Kjærgaard søndag eftermiddag.

Der er for nuværende ikke planlagt nogle aktive eftersøgninger fra politiets side, som det ser ud lige nu. Det er der en forholdsvis god grund til.

– Vi ved ikke, hvor vi skal lede, siger vagtchefen, der derfor opfordrer borgere til at kontakte politiet, hvis de ser den 73-årige eller har viden om, hvor hun kan tænkes at være.

Kan være flere steder

Foruden Vordingborg-området kan det tænkes, at Vibeke Høien er søgt mod Præstø, der ligger cirka 20 minutter i bil fra Vordingborg. Her har hun nemlig tidligere boet, oplyses det.

En gruppe frivillige har søndag taget det varme tøj på og leder på eget initiativ efter kvinden. Der er blevet søgt omkring vandet ved Vordingborg og Ore, og Newsbreak.dk får også at vide, at eftersøgningen siden er fortsat i området omkring Præstø.

– Men hun er ikke fundet, siger Mikkel Kjærgaard.

“Vi beder om at beboere i Vordingborg og omegn ser efter Vibeke i haver og udhuse,” skrev Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Twitter den 16. oktober i forbindelse med den oprindelige efterlysning.

Ser man kvinden, kan politiet kontaktes på telefonnummer 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu