74.000 har købt billet til Cirkus Summarum

5. juli 2012 07:04 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
74.000 har købt billet til Cirkus Summarum
Billede mangler

 Cirkus Summarum 2012 tegner til at blive alle tiders succes – inden premieren i dag, torsdag, har 74.000 købt billet.
 
Bamse, Brune, lillenørderne Katrine og Kristian, Buster og DRs Big Band er klar til igen at underhodle store som små, når DR Ramasjangs Cirkus Summarum i dag har premiere på årets forestilling.
 
Og selvom 74.000 allerede har sikret sig billetter, så er der ifølge arrangørerne stadig billetter at få.
 
– Børnefamilierne har for alvor taget Cirkus Summarum til sig, og hastigheden i billetsalget har i år nået nye højder med 74.000 billetter inden premieren. Heldigvis er der stadig 15.000 ledige, så man kan stadig nå at sikre sig en billet, siger indsamlingschef i Muskelsvindfonden Theis Petersen.
Robotboys og klassisk B&U.
 
Det er DR Big Bandet og Muskelsvindfonden, der står bag Cirkus Summarum.
 
-DR Big Bandet har leveret musikken til Cirkus Summarum siden begyndelsen for fire år siden. Det er en del af bandets grundlag og selvforståelse også at være til for børn. Derfor er det meget glædeligt, at både forældre og børn i dén grad bakker op om både musikken og forestillingen. Der er en særlig glæde og energi ved at spille musik for børn, fordi modtagelsen og begejstringen er så umiddelbar. Vi glæder os til endnu et år, siger Kim Bohr, der er ensemblechef for DRs ensembler.
 
Cikus Summarum har premiere på 10’øren i København, hvor der er cirkusforestillinger frem til og med den 29. juli. Fra den 2. august til den 12. august rykker Cirkus Summarum til Tangkrogen i Aarhus. I alt 41 forestillinger bliver det til.
 
Du kan se hele spilleplanen og købe billet her.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu