ANNONCE

77-årig truet med “pistol” under hjemmerøveri

7. november 2019 22:45 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En ældre kvinde blev truet af to mænd, der udsatte hende for et hjemmerøveri.

77-årig truet med
En 77-årig kvinde har torsdag været udsat for et hjemmerøveri. Arkivfoto: Scanpix

En 77-årig kvinde blev af to mænd truet med en “pistol”, da de udsatte hende for et groft hjemmerøveri torsdag aften, skriver Nordjyllands Politi på Twitter.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Det trods flere forsøg ikke lykkedes Newsbreak.dk at få kontakt til politikredsens vagtchef for at få uddybende oplysninger.

På Twitter skriver politiet, at kvinden sad i sin stue i hjemmet i Storvorde, da to mænd henvendte sig til hende og truede med en genstand, der i hvert fald lignede en pistol.

“De sagde, de ville have penge, hvilket hun sagde, hun ikke havde. De sagde, hun skulle blive siddende i stolen”, skriver politiet, der efterlyser viden om de to gerningsmænd.

Mens kvinden sad i sin stil, holdt den ene af de to røvere øje med hende, og den anden gennemrodede hendes hus. Det et uvist, om de slap afsted med nogle værdier.

Røverne beskrives som høje og sortklædte med hætter over hovedet. Den ene af dem talte helt almindelig dansk uden accent, og den af dem, der truede kvinden, havde maskering for ansigtet.

Politiet oplyser, at det ikke har oplysninger om flugtvej eller -køretøj, og derfor må alle med viden gerne henvende sig på telefonnummer 114.

Episoden skete klokken 20.15 torsdag aften.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu