8-årig banket med bælte: Missede et mål

25. maj 2016 14:53 | Af: Anne Mejdahl Daugbjerg, ad@newsbreak.dk

En 31-årig mand er blevet sigtet for at slå sin søn med et bælte, fordi han ikke fik bolden i mål under en fodboldkamp.

8-årig banket med bælte: Missede et mål
En far slog sin otte år gamle søn med et bælte, fordi drengen missede et mål. Foto: Scanpix

En 31-årig mand fra Odessa, Texas, er blevet sigtet for at skade et barn, efter han angiveligt har slået sin otte-årige søn med et bælte, efter sønnen missede et mål under en fodboldkamp. Manden, Carlos Jesus Vasquez, blev løsladt mod en kaution på 15.000 dollars, skriver det lokale medie Odessa American Online.

Det var bedstemoderen, der meldte episoden til politiet. Hun fortalte politiet, at drengen var på besøg hos sin oldemor, som tog ham med ud på badeværelset, hvor hun fandt flere mørkerøde mærker på ballerne, som “stemte overens med at blive slået med et bælte”.

Drengen blev herefter interviewet hos et børneforsorg-center, og han fortalte, at hans far havde slået ham 10 til 20 gange med bæltet, fordi han missede et mål under fodboldkampen.

Moderen er bange for Vasquez

Under afhøringen med politiet tilstod Vasquez, at han havde slået drengen fem eller seks gange og tilføjede, at han godt vidste, han havde brugt “overdreven magt”.

Drengens mor var til stede ved fodboldkampen og har fortalt politiet, at hun så Vasquez slå drengen fem til seks gange. Hun sagde, at da Vasquez blev ved med at slå drengen, truede hun ham med at ringe efter politiet – men gjorde det ikke, fordi “han begyndte at nærme sig hende på en truende måde” og at hun “var bange for Vasquez”.

Vasquez sigtes for den såkaldte “tredjegrads-forbrydelse”. Det kan, hvis han dømmes skyldig, give en fængselstraf på minimum to år – og helt op til 10 år i Texas.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu