ANNONCE

8 vilde tricks: Sådan gør du rent med citron

16. januar 2021 21:03 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Citroner kan få de fleste til at skære tænder, hvis man bider i dem rå, men alene deres evne i rengøring burde gøre det til en fastbestanddel af indkøbskurven.

Citron; fiskefiletens tro følgesvend er for mange blot en del af madlavning, men faktisk gemmer den gule frugt på en helt særlig evne til at rengøre i dit hjem.

Du har med garanti prøvet at bide i en citron og er blevet overvældet af de syrlige nuancer – og det er lige netop denne syre, der gør dem ideelle til rengøring.

Express har dykket ned i den forunderlige verden af citron i rengøring – og det er ikke småting, at den lille vidunderfrugt kan hjælpe med.

Citronen er nemlig både et billigt og miljøvenligt alternativ til dyre rengøringsprodukter, samtidig med at dit hjem overvældes af den naturlige citrusaroma og ikke triste parfumerede rengøringsprodukter.

I galleriet kan du se otte gode tips til citron-rengøring.

Citronsaft i vandet

Du har sikkert tit oplevet at sidde på en restaurant, hvor der lige er en skive citron eller to i dit vand, men der er faktisk ikke mange sundhedsfordele ved at få så lidt citron i dit vand. Der skal faktisk meget mere til, før du vil opleve, at det gør noget for din sundhed.

Faktisk skal du presse saften fra minimum en halv citron ud i dit vand, hvis du skal mærke en forskel for dig selv. Hvis du vælger at gøre det, så kan det både være godt for maven og humøret.

I denne artikel kan du læse mere om de mange sundhedsfordele, citroner har:

Så meget får du ud af at putte citron i vandet

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu